PersonalShoppers_Header

Vindt u de juiste kleding kopen moeilijk?

Heeft kleding kopen niet uw voorkeur, vindt u het tijdrovend, moeilijk of lastig om uit het grote aanbod van de modezaken een goede keus te maken en uw kleding te combineren? Laat u dan door uw Colour Me Beautiful personal shopper Marion begeleiden bij het zoeken naar de voor u meest geschikte kleding, combinaties en accessoires.

Marion gaat met u winkelen op basis van enkele vooraf bepaalde criteria, zoals de beschikbare tijd, de aan te schaffen kledingstukken en natuurlijk uw budget. U bezoekt zaken waar u nooit eerder binnenging en laat andere liggen. U komt thuis met een aanvulling op uw garderobe waar u goed mee voor de dag kunt komen.

Heeft u zelf geen tijd of zin om te gaan winkelen? Of bent u zelf wegens ziekte niet in de gelegenheid? Dan gaat uw personal shopper, Marion van Colour Me Beautiful, voor u op zoek naar de benodigde kledingstukken, geschikte kleding combinaties en bijpassende accessoires. Deze Colour Me Beautiful shopping service wordt aangeboden voor zowel mannen als vrouwen.

Bel of e-mail geheel vrijblijvend voor meer informatie: 0182-586056 of 06-10417815
Marion van Iren  •  Wagenaarstraat 30 •  4351BC Veere •  info@cmbmarion.nl