Bruidsadvies_Header

Bruid & bruidegom

Uw trouwdag moet een onvergetelijke dag worden. De voorbereidingen beginnen al lang van tevoren. Hierbij heeft de bruid haar jurk als grootste zorg; die moet haar immers tot “de mooiste van het land” maken!
De gespecialiseerde bruidsmodezaken hebben een enorme keuze; van klassiek tot romantisch, van maagdelijk wit tot vuurrood. Marion van Colour Me Beautiful adviseert u bij het maken van de juiste keuze. Zij gaat met u mee om de meest schitterende outfit uit te zoeken die qua kleur en stijl helemaal bij u past.

Wanneer uw huid een warme ondertoon heeft, kunt u beter kiezen voor een jurk in het ivoor of wolwit in plaats van spierwit. Wilt u niet in het wit maar in een totaal andere kleur in het middelpunt staan? Ook dan is het belangrijk om te weten of u uw voordeel doet met een kleur die koel of warm, licht of donker, sprekend of meer gedekt is.

Bruidegom
Ook ziet de bruidegom er optimaal uit als de kleur van zijn pak, overhemd en das of strik in harmonie is met zijn natuurlijke kleuring (de kleur van huid, haar en ogen). Bovendien moet de kledingstijl van de bruid en bruidegom goed op elkaar afgestemd zijn. Marion van Colour Me Beautiful adviseert u daar graag bij.

Bruidsmake-up
Een mooie bruidsmake-up van Colour Me Beautiful maakt het plaatje compleet! De kleuren in de bruidsmake-up worden nauwkeurig afgestemd op de combinatie van uw huid, haar en ogen en moet ook passen bij uw persoonlijkheid en de kleding. De ene bruid is prachtig met een heel natuurlijke make-up, terwijl de ander stralend is met meer sprekende kleuren. Een bruidsmake-up van Colour Me Beautiful wordt altijd vooraf gegaan door een uitgebreide proefmake-up. De make-up moet een mooie aanvulling zijn op het totaal plaatje en u een schitterende uitstraling geven!

De bruidsmake-up bij Colour Me Beautiful is inclusief een lipstick of lipgloss. Het is ook mogelijk om overige familieleden mooi in de make-up te laten zetten op uw trouwdag.

Bel of e-mail geheel vrijblijvend voor meer informatie: 0182-586056 of 06-10417815
Marion van Iren  •  Wagenaarstraat 30 •  4351BC Veere •  info@cmbmarion.nl