Metamorfose_Header

Zin in een nieuwe ‘look’?

Altijd al eens zin gehad in een totale verandering? Een verandering die bij u past qua kleur, stijl en persoonlijkheid en die uw pluspunten extra laten uitkomen? Voor een complete of gedeeltelijke make-over van Colour Me Beautiful kunt u bij Marion terecht.

Looking good, feeling good!

Bij een nieuwe “Look” is het belangrijk dat u zich prettig voelt. Er zijn diverse mogelijkheden voor een metamorfose, van verkort tot zeer uitgebreid. U heeft al een verkorte metamorfose (kapsel en make-up) vanaf € 195,-. Het is ook leuk om de metamorfose af te sluiten met een fotoshoot.

Voor een complete Colour Me Beautiful metamorfose gaat u na een uitgebreide intake met Marion shoppen.
U bepaalt het te besteden bedrag en Marion zoekt binnen het budget een passende outfit. Vervolgens brengen we een bezoek aan een gerenommeerde kapper. Samen met Marion wordt het model en de haarkleur(en) besproken. Tot slot wordt er door haar een prachtige make-up bij u aangebracht.

Als Imago Consultant en Visagist weet Marion als geen ander welke kleuren, kledingstijl en make-up het best bij u passen. U zult verrast zijn van de goed gekozen nieuwe “Look”.

Bel of e-mail geheel vrijblijvend voor meer informatie: 0182-586056 of 06-10417815
Marion van Iren  •  Wagenaarstraat 30 •  4351BC Veere •  info@cmbmarion.nl