AdviesBedrijven_Header

Heeft uw bedrijf de juiste uitstraling?

Ook al draait het om de inhoud, toch is het vaak de uitstraling en het imago die bepalen of iemand al dan niet betrouwbaar en geloofwaardig overkomt. Succes in business hangt voor een groot deel af van non-verbale boodschappen die u naar uw businesspartners uitzendt. Bedenk daarbij dat uw personeel is het levende visitekaartje van uw bedrijf!

Kleedt u of uw personeel zich op de juiste wijze? Sluiten hun kapsel en accessoires daar goed bij aan? Hoe presenteert u en uw personeel zich naar buiten, naar uw klanten toe? Bent u ervan overtuigd dat dit beter kan? U wilt een goede uiterlijke presentatie van uzelf of uw personeelsleden, maar weet u niet goed hoe die moet zijn of hoe u dit ter sprake kunt brengen?

Neem dan contact op met Marion van Iren. Zij heeft als kleur en stijl consulent diverse bedrijven op zeer vakkundige wijze geholpen met de meest geschikte outfit voor de werknemers. Marion bespreekt samen met u hoe uw bedrijf zich het best kan presenteren en bekijkt vervolgens welke kleuren, kledingstijl, accessoires, kapsel, houding en uitstraling daar het best bij past. Op professionele en enthousiaste wijze zal zij u en/of uw personeelsleden zelf laten inzien hoe zij zich in diverse situaties optimaal kunnen kleden en presenteren.

Presentaties
Voor groepen van 10 tot 100 personen. Behandeld wordt onder andere de invloed van kleur, de kleurencombinaties en kledingstijl. De presentatie wordt geheel afgestemd op uw wensen.

Workshops
• Het belang van de eerste indruk.
• Wat is kleur? Wat doet kleur met ons en onze omgeving? Welke kleurtinten staan het best bij iemand?
• Tips voor kleurencombinaties. In welke combinatie straal je autoriteit uit en in welke ben je meer benaderbaar?
• Tips voor een zakelijke outfit, formeel, semiformeel en casual. Welke materialen, lengtes, schoenen en accessoires horen hierbij?
• Welke lichaamsvormen zijn er en hoe ontdekt u uw lichaamsvorm? U krijgt advies over de geschikte belijning, modellen, materialen en accessoires.
• Het belang van onze lichaamstaal, de non-verbale communicatie. Denk aan houding, stem en gedrag.
• Algemene tips voor een goed verzorgd uiterlijk.

Uiteraard wordt een presentatie of workshop geheel afgestemd op de doelgroep. Marion zal daarvoor in een persoonlijk gesprek eerst een duidelijk beeld zien te krijgen van de bestaande bedrijfscultuur en het beoogde imago. Tarieven op aanvraag.

Bel of e-mail geheel vrijblijvend voor meer informatie: 0182-586056 of 06-10417815
Marion van Iren  •  Wagenaarstraat 30 •  4351BC Veere •  info@cmbmarion.nl