Presentaties_Header

Bent u op zoek naar een informatieve, leerzame en leuke presentatie?

Marion geeft presentaties aan bedrijven, personeelsuitjes, verenigingen, groepje zzp-ers en particulieren. Alle presentaties worden zorgvuldig voorbereid en afgestemd op de doelgroep en de beschikbare tijd. In een uitgebreid gesprek zal Marion informeren wat uw wensen zijn en vertelt zij hoe zij deze in haar presentatie zal gaan verwerken. De groepsgrootte kan variëren van ca. 12 tot 100 personen.


Presentatie kleur

Een korte uiteenzetting over de invloeden van kleur op onszelf en onze omgeving, het gebruik en de toepassing ervan. Colour Me Beautiful werkt met 6 kleurkarakteristieken; licht en donker, helder en neutraal, koel en warm. Welk kleurpalet past het beste bij iemand en hoe komt dat? Welke kleuren of kleurcombinaties zijn geschikt om te gaan solliciteren of een presentatie te houden? Welke invloeden hebben kleuren op ons zelf en onze omgeving? Aan de hand van een aantal voorbeelden wordt dit duidelijk gemaakt.

Presentatie stijl
Welke kledingstukken passen het best bij de lichaamsvorm, levensstijl en persoonlijkheid van iemand? Welke kledingstijl past bij u? Hoe gaan we om met het huidige modebeeld? Op welke wijze kunnen we accenten leggen op onze pluspunten? Hoe camoufleren we eventuele figuurprobleempjes? Deze workshop bevat een interactief deel waarbij men tijdens het stijl persoonlijkheidstestje ontdekt welke kledingstijl(en) bij hem/haar passen.

Presentatie kleur en stijl
U krijgt dan een interessante combinatie van kleur en stijl.

Presentatie “Imago & zo”
We zijn ons niet altijd bewust van de signalen die we uitzenden met onze kleuren, kleding, kapsel, schoeisel, accessoires, houding, stemgebruik en gedrag. De non-verbale communicatie is van groot belang en hebben we voor 90% zelf in de hand. Een interessante lezing waarin u zich bewust wordt van het belang van uw uiterlijk.
Marion adviseert u graag over de meest geschikte invulling van de presentatie. Een presentatie kan ook gevolgd worden door een workshop waarin men persoonlijke adviezen krijgt. Tarieven op aanvraag.

Bel of e-mail geheel vrijblijvend voor meer informatie: 0182-586056 of 06-10417815
Marion van Iren  •  Wagenaarstraat 30 •  4351BC Veere •  info@cmbmarion.nl