Trainingen_Header

Zelfbewust overkomen

Dagelijks presenteren we onszelf in diverse situaties. Denk aan een sollicitatiegesprek, een nieuwe kennismaking of een vergadering/bijeenkomst. Hoe gaat u hiermee om? Vol zelfvertrouwen of toch niet helemaal? Wist u dat veel mensen hierbij stress ervaren en daardoor zichzelf niet of onvoldoende profileren? Herkent u dit? Dan is de training ‘Zelfbewust overkomen’ iets voor u. Ga op een persoonlijke ontdekkingsreis en ervaar wat uw innerlijk en uiterlijk voor u kunnen betekenen en leer hoe u zelfbewust overkomt.

Als u zichzelf moet presenteren, doe het dan zo goed mogelijk.

Bent u zich ervan bewust dat u de eerste indruk die u maakt op iemand voor 93% wordt bepaald door non-verbale signalen en dat de ander in heel korte tijd een mening over u vormt? Denk hierbij aan uw uitstraling, zelfbewustheid, handdruk, houding, oogcontact en stemgebruik. Dat betekent ook dat de kleuren die u draagt en uw kledingstijl van invloed zijn. Past uw outfit bij uw uitstraling en bij datgene wat u wilt uitdragen?

Wat leert u in de training ”zelfbewust overkomen”?

U  leert uzelf op uw eigen en unieke manier te presenteren. U wordt zich ervan bewust hoe u op anderen overkomt, hoe u uw kracht kunt inzetten en hoe u uw lichaam en stem optimaal gebruikt. U ontdekt welke kledingstijl bij u en uw functie past. Welke belijning, materialen, patronen en accessoires maken uw imago tot een compleet en boeiend geheel? Verder leert u welke kleuren en kleurcombinaties in de kleding bij u passen en hoe deze uw boodschap perfect kunnen ondersteunen.

Hoe werken we?
In de training ‘Zelfbewust overkomen’ staat vooral de praktijk centraal. U kunt van tevoren aangeven waar u in het dagelijkse leven tegenaan loopt. U krijgt de benodigde handvatten, tips om in elke situatie zeker te zijn van uzelf, uw houding en uw uitstraling. U krijgt een combinatie van theorie, veel praktijksituaties en oefeningen. Hierdoor bent u (nog) beter in staat te communiceren vanuit wie u bent en wat u wilt bereiken.

  • de kenmerken van goede communicatie
  • uw manier van communiceren
  • contact maken
  • stemgebruik en intonatie
  • de kenmerken van een zelfbewuste houding
  • het effect van kleur en kleurcombinaties in het algemeen
  • uw optimale kleurgebruik
  • de invloed van de kledingstijl
  • uw optimale kledingstijl in diverse situaties

Wat levert de training u op?
Door onze persoonlijke benadering bent u na deze interessante training beter in staat uzelf optimaal te presenteren. Door te investeren in uw persoonlijke uitstraling verbetert u uw carrièrekansen. U krijgt – behalve meer zelfvertrouwen – ook ontspanning en plezier in het presenteren van uzelf. Wanneer uw outfit, houding en communicatie goed op elkaar zijn afgestemd, zult u in staat zijn vol zelfvertrouwen en vanuit uw kracht te concentreren op het gesprek of de ontmoeting.

Deze training wordt gegeven door Image Consultant Marion van Iren
Duur: 2 dagen
Prijs: € 575,- (voor particulieren incl. BTW; voor bedrijven excl. BTW).

Bel of e-mail geheel vrijblijvend voor meer informatie: 0182-586056 of 06-10417815
Marion van Iren  •  Wagenaarstraat 30 •  4351BC Veere •  info@cmbmarion.nl