WieIsMarion_Header

Marion van Iren in Veere is sinds 1996 als gediplomeerd Image Consultant werkzaam. Zij beschikt over de juiste kennis en expertise om u of uw organisatie te begeleiden om uzelf en/of uw bedrijf optimaal te profileren en presenteren. Zij weet met bijzonder veel enthousiasme alle adviezen op een persoonlijke wijze te brengen. Haar ruime ervaring in het onderwijs maken dat zij moeiteloos zowel kleine als ook grote gezelschappen (tot ruim 100 personen) weet te boeien. Marion is aangesloten bij Colour Me Beautiful (CMB): een internationale organisatie die zich onderscheidt door deskundigheid, professionaliteit, een breed aanbod van diensten en producten van hoge kwaliteit.

Marion heeft bij de make-upschool van “Mieke Petiet” in Amsterdam de opleiding visagist & make-upartist met lof behaald. Zij geeft diverse adviezen op het gebied van make-up en werkt ook samen met een kapper en fotograaf.

“Versterk uw identiteit en verbeter uw imago”
Uiterlijke presentatie en uitstraling krijgen vaak niet de aandacht die ze verdienen. Uit onderzoek is juist gebleken dat mensen zich sterk door uiterlijkheden laten leiden. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Marion laat u zien hoe u uiterlijke presentatie en uitstraling bewust kunt inzetten als een goed functionerend communicatiemiddel. U bent immers uw eigen levende visitekaartje!

Marion werkt door heel Nederland, maar ook in de omgeving van Gouda, Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Zoetermeer, Alphen aan de Rijn, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Amersfoort, Zwolle, Eindhoven, Dordrecht, Breda.

 

Bel of e-mail geheel vrijblijvend voor meer informatie: 0182-586056 of 06-10417815
Marion van Iren  •  Wagenaarstraat 30 •  4351BC Veere •  info@cmbmarion.nl